Studio op Smaak is een allround creatief bureau. Voor interieur design, graphic design, campagnes, styling, ontwerp én advies. Maar dan moet je niet bang zijn voor kleur, want yup, color addict. Mooie dingen maken met leuke mensen, dat is wat ik het allerliefste doe. Als ik dan mag kiezen; focus op food, interieur en luxury brands, dan krijg je bij mij het mooiste resultaat!

Graphic Design

Met jarenlange ervaring als designer bij Big Green Egg Europe heb ik mogen werken aan diverse disciplines binnen het grafische vak. Tegenwoordig werk ik als freealance designer waarmee ik samenwerk met opdrachtgevers als onder andere: DEAC - Koffie Experts voor volledige branding van diverse merken, het ontwerpen van Paleo Magazine of verschillende designs voor Airtender. Veelal focus op food en luxury brands.

Interior Design

Na het volledig ontwerp gemaakt te hebben van onze eigen, nieuwe woning, begon er wat op te borrelen. Het creëren van een ontwerp op papier wat je uiteindelijk uitwerkt op je scherm komt erg veel overeen met het ontwerpen van een ruimte. Beide gaan hand in hand met kleurcombinaties, patronen, diverse vormen en prints. Het verschil zit in de grafische branche dat er meer focus is op typografie en interieur de persoonlijke touch nodig heeft. Door de grote overeenkomsten maar ook verschillen triggert dit om op beide vlakken door te ontwikkelen en het hier en daar in elkaar te verweven.