graphic & interior design.

Mooie designs & opvallende ontwerpen.

by Manon van Dijk

1. Graphic Design

Parels van drukwerk, billboards langs de snelweg, abri’s in het bushokje. Drukwerk is overal. Weten wat het beste bij jouw merk past? Diverse designs maken? Let’s chat!
by Manon van Dijk

2. Campaigns

Posters, advertenties, de juiste fotografie, de volledige visuele identiteit. It’s everywhere. Samen tillen we deze naar een hoger niveau, op alle gebieden.
1 min read
by Manon van Dijk

3. Concept

De basis van je huisstijl klaar? Toe aan de volgende stap of klaar voor groei? Je kunt nog zulke goede copy en huisstijl hebben; visueel wil het oog ook wat. Uitdragen waar je voor staat. Maar waar te beginnen? Een sterk concept bouwen naar resultaat. Ready to go!
by Manon van Dijk

4. Interieur design.

Ga voor bold kleuren en betoverende prints. Gun jezelf een mooi, persoonlijk en warm huis waar je helemaal je eigen plek kunt creëren. Ik help je graag met het bepalen van de juiste sfeer, indeling, meubels en een kleurplan. Eventueel in combinatie met afstyling.
by Manon van Dijk

5. Interieur styling

Is de basis van je woning helemaal naar je zin? Maar mis je net de puntje op de i, of weet je niet hoe je het sfeervol kunt krijgen? Afstylen mag je niet onderschatten. Met de juiste accessoires kun je het helemaal afmaken. Ik help hier graag bij!
1 min read
by Manon van Dijk

Mooie designs & opvallende ontwerpen.

Studio op Smaak is jouw smaakmaker. Zowel voor je interieur als graphic designs. Voor wie op wil vallen met bold kleuren en betoverende prints. Wees niet bang voor kleur.
News 2 min read
by Manon van Dijk

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw merk of interieur kan betekenen? Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Neem contact op via mail: hello@studioopsmaak.nl. Een belletje mag natuurlijk ook: +316 13 29 44 60
Success! Your email is updated.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.
`